Skip to main content

Проджект Мениджмънт Академия вече обучава специалисти и в Китай

Сподели в Linkedin Сподели във Facebook
Проджект Мениджмънт Академия вече обучава специалисти и в Китай

България вече няма да бъде известна само със силните специалисти в IT технологиите и софтуерната разработка.

През изминалия месец, с Проджект Мениджмънт Академия се свързаха представители на Китайската образователна организация Beijing Lvdе Еducation, която преподава множество бизнес дисциплини в своята страна.

След интересни преговори и взаимен труд и инициатива, PMA и LVDE подписа споразумение, чрез което нашата Академия ще сътрудничи с отстъпването на образователни и изпитни материали на тема Agile практики, Програмен мениджмънт, Проджект мениджмънт, Продуктов мениджмънт и Човешки ресурси.

PMA участва в създаването на ново поколение Agile принципи и практики

През последната година, PMA участва в създаването на мащабна концепция и изграждане на нови Agile принципи, които не са фокусирани само върху продуктите и проектите и техните практики, а са насочени към целия бизнес на високо организационно ниво.

Сега е момента да споделим, и че всички мениджмънт курсове на PMA включват в себе си голяма част от тези идеи, но предоставените материали за LVDE няма да бъдат копие на материалите от нашите курсове, а оригиналните ново-създавани Agile бизнес принципи на организационно ниво.

PMA проповядва общите усилия на всички роли в организациите

PMA често споменава в своите курсове, както и в личните дискусии с курсистите си идеята, че успехът не се дължи на една роля, един екип, отдел или специфични мениджмънт офиси. Участието на всички отдели и специалисти в бизнес инициативите на организацията, е най-важния фактор за успех и просперитет.

Ние често споменаваме и Human Resources отделите и тяхното сериозно значение за всяка организация, както и за всеки проект.

Винаги преподаваме смесени дисциплини и практики, за да подготвим ръководните роли за динамиката на съвременните проекти, продукти и бизнес. Искаме цялото общество постепенно да приеме идеята за взаимност, подкрепа, съпричастност и най-вече за разум и добри практики в своите разработки и бизнес цели.

Това е една от целите на новото Agile бизнес учение, за което ще разкажем отново по-късно. Тази стратегия успешно вграждаме и с новите си отношения в Китай.

Подобни кампании, инициативи и идеи, звучат грандиозно, и наистина са такива. Изискват също обаче време, търпение и най-вече подход. Това важи за всички нас. Това е нещо, с което трябва да се въоръжи висшият мениджмънт на всяка организация, човешките ресурси, екипите по разработка и всички отдели и служители.

Стискаме си палци за новите идеи, инициативи и цели.

Автор: Антон Радев Публикувано на: Wednesday Oct 16, 2019

Коментари към статията “Проджект Мениджмънт Академия вече обучава специалисти и в Китай”

 1. Ангел Петров
  Уау! Това никак не е малка страна и народ. Горещи и сърдечни поздравления и пожелания за успехи с всички нови развития. Поздрави!
 2. Даниела
  Поздравления! Интересна новина и събития, Дано всичко се развива все така успешно. Може ли да споделите някакви детайли за това ново Agile учение?
 3. Кристина Георгиева
  Пожелания за много успешни начинания с тази гиляма и силна страна. Поздравления за този труд и за нашите наронии постижения! Трябва да се гордеем с всички наши успехи!
 4. Петър Крумов, ръководител проекти ER
  Здравейте, колеги! Много хубава и наистина важна новина! Това е голямо постижение за мениджмънт обществото в България, наистина. Малка страна като нашата с такъв сериозен принос и дейност, е нещо с което трябва всички българи да се гордеем. Пожелавам още много успехи занапред и да споделяте добрите новини! Между другото, поздравления за интересната и прекрасна академия, цени, програми и дори възможностите за младите, които давате. Никой друг не го прави.
 5. Детелин Каражелев
  За мен е удоволствие да прочета такава статия, изпълнена с оптимизъм, енергия и амбиция за развитие. Поздравления за Вашата Академия!!! Адмирации за размаха и широките хоризонти, които демонстрирате в мисленето си и в обученията, които създавате. Вие наистина предлагате нов и различен образователен продукт, който освен знания, утвърждава и отстоява нова философия за мениджмънт, бизнес практики и свързаните с тях обучения и квалификация. Създавате неповторима атмосфера в платформата си, което свидетелства за критериите и качествените стандарти, заложени със създаването на Проджект Мениджмънт Академия. Оценката на Вашите образователни партньори зад граница е силен мотиватор и награда за усилията на екипа Ви. УСПЕХ!!!
Автор

Web site
Вашият коментар
 

Мениджмънт Сертификати

Software Development Manager

Софтуерният мениджър познава отлично работата на техническите екипи и е наясно с техните проблеми, което го прави незаменим ръководител.

Certified Software Development Manager
Научи повече 600 лв   350 лв

Certified Project Manager

Проджект Мениджърът е най-ключовата и отговорна роля в съвременните проекти в световен мащаб, от който зависят всички екипи и процеси.

Certified Project Manager
Научи повече 600 лв   350 лв

Certified Product Manager

Продуктовият Мениджър е ролята без която нито един продукт не може да бъде създаден адекватно и да съществува стабилно.

Certified Product Manager
Научи повече 600 лв.   350 лв.

Certified Product Owner

Product Owner е ключова роля в Agile и Scrum практиките при разработка на продукти, където бизнес стойността е от водещо значение.

Certified Product Owner
Научи повече 600 лв.   350 лв.

Certified Senior Scrum Master

Ролята Scrum Master е душата на девелопмънт екипите, разработващи продукти и е силно подкрепяща и поддържаща фигура.

Certified Senior Scrum Master
Научи повече 500 лв.   300 лв.

Human Resources Manager

Мениджърът Човешки Ресурси е двигателя на хората, културата и организацията и балансира бизнеса и отношенията.

Human Resources Manager
Научи повече 500 лв.   300 лв.