Skip to main content

150 часа професионален проджект мениджмънт опит

Сподели в Linkedin Сподели във Facebook
Проджект мениджмънт опит 150 часа, управление на проекти с реален практически опит

“Проджект Мениджмънт Академия” се радва да ви съобщи, че всички завършили проджект мениджмънт курса на академията, освен своя сертификат, вече ще получават и допълнителен документ, който удостоверява техният реален практически опит, които са придобили по време на курса си.

Практическият опит, който ви даваме е солиден, за това PMA.bg прави всичко възможно, да получите максимално добри удостоверения, които да изразяват вашата придобивка, в лицето на истински познания.

150 часа професионален проджект мениджмънт опит

В документите, валидиращи вашият опит, посочваме, че вие получавате 150 часа професионален опит като проджект мениджър.

Ако сте нямали никакъв предишен опит в областта, вече може да промените това, и напълно заслужено да демонстрирате първият си опит като прилагате своя документ, заедно със сертификата си.

Всички курсисти, които са получили своите сертификати, преди да стартираме тази допълнителна екстра, също могат да получат своите 150 часа практически опит в сферата на управление на проекти.

Документът съдържа нашето юридическо име, UIC (Unified Identification Code или ЕИК) посоченото количество часове, вашите имена и дата на издаване.

Имайте предвид, че вашето име не се попълва от вас допълнително, а се извлича от вашият профил при регистрация. 

Документът е изцяло на английски език, както и вашето име. Ако вие сте записали вашите имена при регистрация, като сте използвали кирилица, нашата платформа автоматично преобразува символите от кирилица, в такива на латиница, като използва алгоритъм за стандартно преобразуване на символи. Вашето име ще бъде изписано по общоразпространен стандарт.

Как да получа своя документ за 150 часа практически опит в управление на проекти?

Първо, естествено, е нужно да имате вече достатъчно брой кредити, нужни за получаване на сертификат. Същите кредити са нужни и за издаването на удостоверението ви.

Ако сте приключили своя курс и имате достатъчно кредити, влезте в платформата на PMA.bg и изберете секция “Моите сертификати”.

Непосредствено до бутона за изтегляне на вашият сертификат, ще намерите връзката за изтегляне и на вашият документ. Това важи както за нови курсисти, така и за тези, вече получили своите сертификати.

 
Автор: PMA.bg Публикувано на: Wednesday Jul 17, 2019

Коментари към статията “150 часа професионален проджект мениджмънт опит”

 1. К. Каменова
  Здравейте! Много новаторска, интересна и най-вече интригуваща новина! За жалост не виждам много добре документът, който сте публикували. Има ли как да прегледам този документ, без реално да притежавам такъв? Благодаря предварително! Поздрави! Камелия
 2. PMA.bg
  Здравейте, Камелия! Благодарим Ви за коментара! В страницата с представянето на курса https://pma.bg/pm/ има същото изображение с по-голяма резолюция. Поздрави!
 3. Паола Иванова
  Привет. Интересувам се много от тази възможност. Бих желала да попитам дали този професионален опит и документ е валиден и се издава и за студентската програма GREEN на PMA.
 4. PMA.bg
  Здравейте, Паола! Благодарим Ви за интереса към курса и въпроса Ви! Документ за професионален практически опит получават и всички завършили студенти и ученици по GREEN програмата ни. Поздрави!
 5. Г. Петров
  Чудесна новина! Страхотни сте!
Автор

Web site
Вашият коментар
 

Мениджмънт Сертификати

Software Development Manager

Софтуерният мениджър познава отлично работата на техническите екипи и е наясно с техните проблеми, което го прави незаменим ръководител.

Certified Software Development Manager
Научи повече 600 лв   350 лв

Certified Project Manager

Проджект Мениджърът е най-ключовата и отговорна роля в съвременните проекти в световен мащаб, от който зависят всички екипи и процеси.

Certified Project Manager
Научи повече 600 лв   350 лв

Certified Product Manager

Продуктовият Мениджър е ролята без която нито един продукт не може да бъде създаден адекватно и да съществува стабилно.

Certified Product Manager
Научи повече 600 лв.   350 лв.

Certified Product Owner

Product Owner е ключова роля в Agile и Scrum практиките при разработка на продукти, където бизнес стойността е от водещо значение.

Certified Product Owner
Научи повече 600 лв.   350 лв.

Certified Senior Scrum Master

Ролята Scrum Master е душата на девелопмънт екипите, разработващи продукти и е силно подкрепяща и поддържаща фигура.

Certified Senior Scrum Master
Научи повече 500 лв.   300 лв.

Human Resources Manager

Мениджърът Човешки Ресурси е двигателя на хората, културата и организацията и балансира бизнеса и отношенията.

Human Resources Manager
Научи повече 500 лв.   300 лв.