Софтуерен IT курс по програмиране и Интернет технологии за мениджъри

Certified Software Development Manager

600 лв.   350 лв.
Безплатна Регистрация
Проджект Мениджмънт Академия - Project Management Academy

Стани истински IT и Софтуерен мениджър
в най-мащабната сфера в България и в целия свят

Научи лесно и бързо знание, което хората
трупат години на чудесна цена

Гарантиран сертификат Реални умения Високо самочувствие

Аудитория на курсовете

BVOP.org

"Проджект Мениджмънт Академия" е вече част от Британската организация “BUSINESS VALUE-ORIENTED PRINCIPLES LTD”, (BVOP.org)

The United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland.
148 High St, Scunthorpe DN15 6EN
Company Number 12314196 and SIC Code 85600


Aудиторията на "Проджект Мениджмънт Академия" достигна до над четвърт милион потребителя, а от нашето обучение се възползваха курсисти от популярни фирми като Hewlett-Packard (HP), А1 България, Теленор, MentorMate, BrightPoint, DXC Technology, PPD, Effortel, SBTech, CoBuild, TaxBack, MSAT, Concentrix и много други.

Местоположението на курсистите ни е не само от цялата страна, но много амбициозни наши професионалисти живеят и работят в чужбина. Благодарение на иновативното ни онлайн обучение, нашите курсисти практикуват както от цяла България, така и от над 10 държави по света като Великобритания, Германия, Холандия, САЩ, Канада, Швейцария, Гърция, Белгия, Испания, Австрия, Италия, Франция.

С какво сме различни от всички останали?

Този курс може да подготви всеки мениджър без никакъв предишен опит в IT или софтуерните разработки за реалната и нелека предизвикателна дейност - управление на софтуерни проекти.

Получавате реални умения не само по програмиране и софтуерни технологии, но и по управлението на разработката им.

Перфектното професионално допълнение към курсовете за проджект мениджмънт, продукт мениджмънт и Scrum

Курсът включва множество теми и въпроси, с които ще се сблъсквате в професионалната си практика

Курсът е уникално проектиран и създаден да ви даде максимално умения на чудесна цена и за кратко време.

Предимства на обучението

Проджект Мениджмънт Академия - Project Management Academy Какво получавате
Изцяло онлайн дистанционно обучение Реална проверка на задачите ви от ментори Практически задачи и подготовка за живота Истински ситуации и казуси Неограничен достъп до материалите Мениджмънт Сертификат Учите само в свободно за вас време Материали на Български на лесно достъпен език

Темите в курса

Проджект Мениджмънт Академия - Project Management Academy Списък с модули
Модул 1 Как да бъдем успешен мениджър софтуерна разработка Модул 2 Как работят компютрите, битовата вселена и какво не знаете за цял магически свят Модул 3 Комуникационни протоколи и портове Модул 4 Компютърни и Интернет мрежи Модул 5 Какво е програмен код и компютърна програма Модул 6 Скици и схеми с практически упражнения Модул 7 Програмиране и упражнения по програмиране (част 1) Модул 8 Програмиране и упражнения по програмиране (част 2) Модул 9 Програмиране и упражнения по програмиране (част 3) Модул 10 Чести проблеми, които касаят вас като мениджър Модул 11 Мобилни приложения, Wearable технологии и Augmented reality Модул 12 Квантови компютри - технологиите на бъдещето Модул 13 UX и UI - Дизайн, графика и Ползваемост Модул 14 Професионални длъжности в областта на дизайна Модул 15 Чести проблеми в дизайна, които касаят вас като мениджър Модул 16 Какво е SDLC и как да станете професионалисти Модул 17 Какво е Git с практическо упражнение Модул 18 Workflows и как да създаваме поток на работа Модул 19 Облачни технологии Модул 20 Среди за разработка, тестване, Acceptance и Deployment Модул 21 Контрол по Качеството и QA - Част 1 Модул 22 QA Част 2 (Manual testing) Модул 23 QA Част 3 (Automation testing) Модул 24 Defect triage събитието Модул 25 Чести проблеми в QA практиките, които касаят вас като мениджър Модул 26 Acceptance процес Модул 27 Release planning Модул 28 Release to Production и какво се случва след това Модул 29 Технически и потребителски документации Модул 30 Проблемите на бизнеса и клиентите

Сертифицираните Мениджъри Софтуерна Разработка на PMA

Съвременния мениджър в софтуерна компания трябва да разбира не само езика на колегите си от техническите екипи, но и да бъде наясно с цялата работа и всички дейности, които се изпълняват.

Цикъла на разработка на технологични и софтуерни продукти е концепция, която се разбира лесно в началото, но реално се крият огромно количество подходни камъни, които трябва да умеете да виждате.

Уважението, което трябва да имате от техническите екипи днес не може да бъде спечелено със строго отношение, а единствено с професионализъм и познаване на работата на всеки един член от екипа. Завършилите нашите курсове мениджъри получават цялото знание и умение, което ги прави безценни кадри от управленското звено в организациите.

За Certified Software Development Manager сертификационната програма

Обучението, което Академията създаде е уникално, ново и непознато досега. Това не означава нищо сложно, а напротив. Курсът е създаден на изключително лесен и достъпен език.

Доста трудни за разбиране идеи и концепции са представени на толкова "детски език", че ще разберете цялата материя почти моментално. Хумористичните допълнения и непринудения стил на лекциите правят възприемането на информацията още по-неусетно.

Практическите задания към множество технически теми са предизвикателства, през които трябва да преминете. Те са ключа към успеха ви и ще затвърдят всичко научено.

Кой трябва да започне обучение по Мениджмънт Софтуерна Разработка в PMA?

 • Начинаещи мениджъри в софтуерни компании
 • Старши ръководители на проекти в софтуерни компании
 • Scrum и Agile специалисти
 • Продуктови мениджъри
 • Бизнес анализатори
 • Професионалисти, започнали наскоро кариерата си
 • Всеки, желаещ да влезе в света на технологичния бизнес
Започни днес

Защо трябва да кандидатствате за сертификат за Мениджър Софтуерна Разработка?

Липсата на компетентни и грамотни кадри в софтуерните разработки е реален факт.

Множество фирми дълго време търсят професионалисти, които имат едновременно технически и мениджмънт познания. Накрая се примиряват и назначават за мениджъри хора с богато управленско минали или с голям технически опит. След това инвестират много и ценно време в подготовка. Ето къде идвате вие.

PMA ще ви научи на постоянно развитие, жажда за умения и позитивно и конструктивно създаване на софтуерни продукти.

Забележки

Курсът не е лек за специалисти без технически опит и практика с професионални софтуерни инструменти и технологии в областта на разработката, тъй като изисква реална практика и практикуване с някои такива.

Курсът е отлично допълнение към другите наши курсове като Certified Project Manager и Certified Senior Scrum Master.

Ако не сте преминали Certified Project Manager и Certified Senior Scrum Master курсовете ни, силно желателно е да го направите.

Курсът няма да Ви научи на традиционното и класическо разбиране на управлението на проекти. За това Ви препоръчваме другите наши специализирани курсове. Този е силно софтуерно-ориентиран.

Ще е нужно да боравите с евентуално нови и непознати инструменти и софтуер. Ще е нужно и да инсталирате специализиран софтуер на вашия компютър.

Ако имате опит като софтуерен специалист някои модули и упражнения за Вас ще бъдат тривиални.

Период на обучението

Нямате крайни срокове и ограничен срок за курса. PMA елиминира изцяло стресът и липсата на време, за да се съобрази с вашият личен живот. Курсът ще ви отнеме толкова време, колкото е нужно, за да се превърнете във високо квалифициран професионалист. Учете и практикувате само в свободно за вас време.

Цена

Понастоящем цената за този курс и сертификат се предлага за 600 лв.   350 лв.

Безплатна Регистрация
Галин Петков
★★★★★

Силно практичен курс, като всички останали тук. Благодаря за важното и ценно познание, което получих и за златните съвети.

Темите надхвърлиха много очакванията ми. Смятах, че ще е интересно и полезно. Оказа се още повече и от двете.

Специално благодаря на Антон Радев и разбира се на целия екип.

На новобранците мога да препоръчам когато завършат курса да преминат отново през всички теми. Да хвърлят по още едно око на всичките си домашни и да направят втори или дори трети преговор след време

Модулите наистина са доста и има много за учене. След седмица почивка ще запиша още един курс на академията. Поздрави! Ваш почитател. Галин

Радостин Моканов
★★★★★

Курсът за Software Development Management е изключително полезен. Той дава възможност на всеки, който има пряк интерес в сферата на софтуерните разработки, да вникне в пълния цикъл на работната дейност. През курса ще бъдете поставени в ролите на различните заинтересовани лица и ще усвоите огромна част от най-добрите практики и принципи в индустрията. Ще се сблъскате с най-често срещаните проблеми, които възникват през софтуерното развитие, но след успешното завършване на курса ще притежавате необходимия опит и знания за да се справяте успешно с тях.

Бих препоръчал курса на всеки, който има интерес към софтуерните разработки и съпътстващите го процеси. Курсът ще ви представи една изключително комплексна тематика по хумористичен начин. Ще се сблъскате с реални проблеми, а най-добрата част е, че курсът е изцяло практически ориентиран. По този начин ще придобиете реален опит, който е пряко приложим.

Проджект Мениджмънт Академия - Project Management Academy
Коментари и дискусии
 1. Кремена Стоянова
  Здравейте, Каква е продължителността на курса? Напълно онлайн ли е или има и задължителна присъствена форма? Трябва ли да чакам да се формира група и някакви конкретни дати? Мерси много за отговорите. Поздрави, Стоянова
 2. PMA
  Здравейте, Кремена! Курсът е напълно онлайн. Не се изисква присъствие на някакво определено място. Не е нужно да чакате групи или някаква дата. Всеки курсист е индивидуален. Моля, имайте предвид, че обучението е практическо. Това означава, че ще бъде нужно да свършите доста практически задания (домашни), които ще бъдат оценявани. Моля. разгледайте модулите по-горе. Накратко ще имате упражнения в началото по програмиране, след това по различни софтуерни практики, както и доста мениджмънт теми, свързани със софтуерната разработка, дизайн, контрол на качество и т.н. Поздрави!
 3. Стоян Боянов
  Здравейте ПМА! Може ли да уточним след приключване на курса профил програмист или мениджър ще бъда? Не ми е съвсем ясно. Благодаря!
 4. PMA
  Здравейте, Стоян! В курса ни има три модула, касаещи програмиране, но те са далеч недостатъчни, за да станете практик-програмист. Курсистите ни преминават през тези тренировки, за да придобият общи познания и понятие какво точно е програмирането. Но това обучение е за мениджър, управляващ софтуерни проекти.
Автор

Web site
Вашият коментар