Human Resources Manager

300 лв.   150 лв.
Безплатна Регистрация
Проджект Мениджмънт Академия - Project Management Academy

Бъди Сертифициран Human Resources Manager с PMA

Гарантиран сертификат Реални умения Високо самочувствие

За Human Resources Manager сертификационната програма

Съвременното управление на човешките ресурси се нуждае от изключителна насоченост към нуждите на хората, организациите и процесите. Сертифицираният Мениджър Човешки Ресурси е професионалист със знания в управлението на хора и екипи, допринася за организационната култура и разбира съвременните нужди и проблеми на хората и бизнеса.

За съвременните принципи и тенденции, модерното управление на човешките ресурси трябва да излезе извъм своята зона на комфорт и да отделя повече внимание на личното и професионално развитие на персонала.

Онлайн програмата за сертифициране на човешките ресурси на PMA има за задача да променя мисленето на организациите и хората в голяма степен и да създава нова култура на сътрудничество и преследване на общи цели и посоки. Единственият успешен механизъм за развитието на хора и организации в едновременно, е въвеждането на нови парадигми, практики и начини на мислене.

Сертифицираните Human Resources Manager специалисти на PMA

Мениджърът на човешките ресурси на PMA е напреднала и нова роля, която тясно си сътрудничи с всички страни в организациите.

Сертифицираният мениджър за човешки ресурси на PMA е важна позиция с мисията да променя отношението, начина на мислене и взаимодействието между висшето ръководство и персонала и да подобрява организационния успех, имиджа на организацията и производителността на екипите.

Сертифицираният професионален мениджър по човешки ресурси на PMA разбира проблемите както на организацията, така и на служителите и участва в тяхното ползотворно решение. Ролята разбира и подкрепя приоритетите на организацията и служителите и активно участва в постигането на поставените цели.

Сертифицираният Мениджър Човешки Ресурси на PMA притежава пълна компетентност и способност да управлява конфликти и винаги участва в определянето и разрешаването на горещи и напрегнати ситуации. Това е основна дейност, чрез която отделът по човешки ресурси намалява стреса и същевременно увеличава личностното развитие на конфликтните страни.

Кой трябва да кандидатства за Human Resources Manager сертифицикация?

 • Мениджъри Човешки ресурси
 • Професионалисти в областта на човешките ресурси
 • Младши професионалисти в областта на човешките ресурси
 • Изпълнителни директори
 • Професионалисти, които планират да развият кариера като мениджъри в областта на човешките ресурси
 • Професионалистите със страст да влияят на съвременните организационни принципи
Започни днес

Защо трябва да кандидатствате за сертификат за Human Resources Manager?

Програмата за сертифициране на управление на човешките ресурси на PMA е предназначена да отговори на нуждите на съвременните динамични организации и екипи, където успехът зависи от отговорните и опитни професионалисти в областта на човешките ресурси.

Мениджърът по човешки ресурси придобива важни умения в човешките ресурси, които са полезни в стресови ситуации.

Положително и конструктивно ще повлияете на организации и ръководители и ще ги насочите в правилната посока в управлението на техните служители.

Като сертифициран мениджър човешки ресурси на PMA, вие ще имате доверието и желанието да подобрите процесите на вашата организация. Ще бъдете почтена и необходима фигура във всяка структура.

The Project Management Academy program contains parts of the BVOP human resources certification program

Темите в курса

Проджект Мениджмънт Академия - Project Management Academy Списък с модули
Модул 1 Човешките ресурси в миналото и днес Модул 2 Мениджърът Човешки Ресурси Модул 3 Стратегическо планиране и мисия Модул 4 Бизнес стойност Модул 5 Включване на плана в действие Модул 6 Роли, отговорности и позиции в Human Resources отдела Модул 7 Human Resources Plan и свързването му със стратегическия план Модул 8 Свързване на HR и организацията Модул 9 Оптимален подбор на персонал Модул 10 Преглеждане на резюмета Модул 11 Провеждане на интервю за работа Модул 12 Принципи, ориентирани към бизнес стойността (BVOP)

Теми на обучението

 • Стандартни Human Resources практики
 • Модерни и иновативни тенденции в човешките ресурси
 • Управленски роли в организациите
 • Процеси и интеракции на екипите и започнаване с работата им
 • Общи бизнес теми

Цена

Понастоящем цената за този курс и сертификат се предлага за 300 лв.   150 лв..

Безплатна Регистрация
Проджект Мениджмънт Академия - Project Management Academy
Коментари и дискусии
 1. Красимира Паскалева
  Здравейте! Бих искала да си изясня нещо важно, което ме касае. Сертификатът е за Мениджър позиция, нали така. Не е за HR Специалист? Разликата е голяма и бих искала да взема правилното решение, ако ме разбирате.
 2. PMA
  Здравейте, Красимира! Благодарим ви за коментара и въпроса. Да, правилно сте разбрали, че сертификационната програма е за Мениджмънт роля и не е за HR специалист. Казано по-просто и да уточним отново - вие, като Human Resources мениджър ще ръководите HR специалисти. Надяваме се това да отговаря ясно на въпроса ви. Поздрави и пожелания за успешни и ползотворни моменти.
 3. Маркова
  Привет! Нужно ли е да съм в момента практикуващ ХР специалист или да имам опит, за да се запиша директно за ХР мениджмънт курса ви? Мерси много!
 4. PMA
  Здравейте, уважаема Маркова! Нямаме никакви изисквания да бъдете практикуващ HR специалист или каквато и да е друга роля, свързана с Човешките ресурси. По време на курса ще придобиете всички нужни познания както за HR Specialist ролята, така и за Human Resources Manager - тоест, вие. Можете да се спокойно да се запишете в нашия курс без да е нужно да имате предишен опит или познания. Поздрави и пожелания за успешни мигове!
 5. Натали Иванова
  Здравейте ! Бих искала да попитам колко време е курса за HR ?
 6. PMA
  Здравейте, Натали! Human Resources Manager курса, както и всички останали курсове на Проджект Мениджмънт Академия нямат фиксиран срок и изисквания за начални и крайни дати. Курсовете са напълно гъвкави и всеки курсист може да започне, както и да ги завърши според своите възможности и капацитет на учене и практикуване. Поздрави!
 7. Моника Манчева
  Здравейте! Искам да попитам кога най-скоро стартира курсът и как протича, тоест има ли лектор, който да води обучението?
 8. Петя Христова
  Здравейте, На какъв език се провежда курса? Английски, български?
 9. Иванина
  Здравейте. Искам да се включа в курс за Human Resources Manager. Кога започва, трябва ли да се събере група, или е индивидуален?
 10. Илка Стефанова
  Как се провежда курса - има ли онлайн вариант?
 11. Виктория
  Здравейте, колко учебни часа е този курс?
 12. PMA
  Здравейте! Благодарим ви за въпросите!

  @Моника Манчева, @Иванина, #Илка Стефанова,
  Курсът се провежда изцяло в онлайн платформата на Академията и няма начални и крайни дати на стартиране или приключване. Към всеки модул трябва да направите практическо задание и да го изпратите в платформата. Ментор го проверява и оценява. Препоръчваме Ви да си направите акаунт и да прочетете секция Инструкции в детайли.

  @Петя Христова, Всички теми са изцяло на Български език.

  @Виктория,
  Учебните часове зависят от времето, за което курсистите преминават през всички модули.

  Поздрави!
 13. Наталия Червенкова
  Здравейте! Колко точки минимум трябва да събера, за да получа сертификат от обучението по мениджмънт HR ?
 14. PMA
  Здравейте, Наталия! Нужните кредити за тази програма са 90. Сърдечни поздрави
 15. Нина Георгиева
  Здравейте , живо се интересувам от HR , нямам никакви тесни познания , само общи неща, въпросът ми е следният - в повечето обяви за Отел ЧР се изисква да се познават много добре нормативните актове в трудовото законодателство , не видях по модулите информация , свързана с тях, въпросът ми е някъде обръща ли им се внимание ?
 16. PMA
  Здравейте, Нина! Благодарим Ви за въпроса. Курсът не засяга теми, свързани с нормативни актове и трудовото законодателство. Поздрави!
 17. Димитрина Върбанова
  Здравейте! Курсът изисква ли образование над средно, за да се запише.
 18. PMA
  Здравейте, Димитрина
  Нямаме изисквания за вашето налично образование. Всеки може да запише курса без значение от страничните си дейности, опит или записани и завършени учебни заведения.
  Поздрави!
Автор

Web site
Вашият коментар