Human Resources Manager

500 лв.   300 лв.
Безплатна Регистрация
Проджект Мениджмънт Академия - Project Management Academy

Бъди Сертифициран Human Resources Manager с PMA

Гарантиран сертификат Реални умения Високо самочувствие

За Human Resources Manager сертификационната програма

Съвременното управление на човешките ресурси се нуждае от изключителна насоченост към нуждите на хората, организациите и процесите. Сертифицираният Мениджър Човешки Ресурси е професионалист със знания в управлението на хора и екипи, допринася за организационната култура и разбира съвременните нужди и проблеми на хората и бизнеса.

За съвременните принципи и тенденции, модерното управление на човешките ресурси трябва да излезе извъм своята зона на комфорт и да отделя повече внимание на личното и професионално развитие на персонала.

Онлайн програмата за сертифициране на човешките ресурси на PMA има за задача да променя мисленето на организациите и хората в голяма степен и да създава нова култура на сътрудничество и преследване на общи цели и посоки. Единственият успешен механизъм за развитието на хора и организации в едновременно, е въвеждането на нови парадигми, практики и начини на мислене.

Сертифицираните Human Resources Manager специалисти на PMA

Мениджърът на човешките ресурси на PMA е напреднала и нова роля, която тясно си сътрудничи с всички страни в организациите.

Сертифицираният мениджър за човешки ресурси на PMA е важна позиция с мисията да променя отношението, начина на мислене и взаимодействието между висшето ръководство и персонала и да подобрява организационния успех, имиджа на организацията и производителността на екипите.

Сертифицираният професионален мениджър по човешки ресурси на PMA разбира проблемите както на организацията, така и на служителите и участва в тяхното ползотворно решение. Ролята разбира и подкрепя приоритетите на организацията и служителите и активно участва в постигането на поставените цели.

Сертифицираният Мениджър Човешки Ресурси на PMA притежава пълна компетентност и способност да управлява конфликти и винаги участва в определянето и разрешаването на горещи и напрегнати ситуации. Това е основна дейност, чрез която отделът по човешки ресурси намалява стреса и същевременно увеличава личностното развитие на конфликтните страни.

Кой трябва да кандидатства за Human Resources Manager сертифицикация?

 • Мениджъри Човешки ресурси
 • Професионалисти в областта на човешките ресурси
 • Младши професионалисти в областта на човешките ресурси
 • Изпълнителни директори
 • Професионалисти, които планират да развият кариера като мениджъри в областта на човешките ресурси
 • Професионалистите със страст да влияят на съвременните организационни принципи
Започни днес

Защо трябва да кандидатствате за сертификат за Human Resources Manager?

Програмата за сертифициране на управление на човешките ресурси на PMA е предназначена да отговори на нуждите на съвременните динамични организации и екипи, където успехът зависи от отговорните и опитни професионалисти в областта на човешките ресурси.

Мениджърът по човешки ресурси придобива важни умения в човешките ресурси, които са полезни в стресови ситуации.

Положително и конструктивно ще повлияете на организации и ръководители и ще ги насочите в правилната посока в управлението на техните служители.

Като сертифициран мениджър човешки ресурси на PMA, вие ще имате доверието и желанието да подобрите процесите на вашата организация. Ще бъдете почтена и необходима фигура във всяка структура.

The Project Management Academy program contains parts of the BVOP human resources certification program

Темите в курса

Проджект Мениджмънт Академия - Project Management Academy Списък с модули
Модул 1 Човешките ресурси в миналото и днес Модул 2 Мениджърът Човешки Ресурси Модул 3 Стратегическо планиране и мисия Модул 4 Бизнес стойност Модул 5 Включване на плана в действие Модул 6 Роли, отговорности и позиции в Human Resources отдела Модул 7 Human Resources Plan и свързването му със стратегическия план Модул 8 Свързване на HR и организацията Модул 9 Оптимален подбор на персонал Модул 10 Преглеждане на резюмета Модул 11 Провеждане на интервю за работа Модул 12 Принципи, ориентирани към бизнес стойността (BVOP)

Теми на обучението

 • Стандартни Human Resources практики
 • Модерни и иновативни тенденции в човешките ресурси
 • Управленски роли в организациите
 • Процеси и интеракции на екипите и започнаване с работата им
 • Общи бизнес теми

Цена

Понастоящем цената за този курс и сертификат се предлага за 500 лв.   300 лв..

Безплатна Регистрация
Проджект Мениджмънт Академия - Project Management Academy
Коментари и дискусии
 1. Красимира Паскалева
  Здравейте! Бих искала да си изясня нещо важно, което ме касае. Сертификатът е за Мениджър позиция, нали така. Не е за HR Специалист? Разликата е голяма и бих искала да взема правилното решение, ако ме разбирате.
 2. PMA
  Здравейте, Красимира! Благодарим ви за коментара и въпроса. Да, правилно сте разбрали, че сертификационната програма е за Мениджмънт роля и не е за HR специалист. Казано по-просто и да уточним отново - вие, като Human Resources мениджър ще ръководите HR специалисти. Надяваме се това да отговаря ясно на въпроса ви. Поздрави и пожелания за успешни и ползотворни моменти.
 3. Маркова
  Привет! Нужно ли е да съм в момента практикуващ ХР специалист или да имам опит, за да се запиша директно за ХР мениджмънт курса ви? Мерси много!
 4. PMA
  Здравейте, уважаема Маркова! Нямаме никакви изисквания да бъдете практикуващ HR специалист или каквато и да е друга роля, свързана с Човешките ресурси. По време на курса ще придобиете всички нужни познания както за HR Specialist ролята, така и за Human Resources Manager - тоест, вие. Можете да се спокойно да се запишете в нашия курс без да е нужно да имате предишен опит или познания. Поздрави и пожелания за успешни мигове!
 5. Натали Иванова
  Здравейте ! Бих искала да попитам колко време е курса за HR ?
 6. PMA
  Здравейте, Натали! Human Resources Manager курса, както и всички останали курсове на Проджект Мениджмънт Академия нямат фиксиран срок и изисквания за начални и крайни дати. Курсовете са напълно гъвкави и всеки курсист може да започне, както и да ги завърши според своите възможности и капацитет на учене и практикуване. Поздрави!
 7. Моника Манчева
  Здравейте! Искам да попитам кога най-скоро стартира курсът и как протича, тоест има ли лектор, който да води обучението?
 8. Петя Христова
  Здравейте, На какъв език се провежда курса? Английски, български?
 9. Иванина
  Здравейте. Искам да се включа в курс за Human Resources Manager. Кога започва, трябва ли да се събере група, или е индивидуален?
 10. Илка Стефанова
  Как се провежда курса - има ли онлайн вариант?
 11. Виктория
  Здравейте, колко учебни часа е този курс?
 12. PMA
  Здравейте! Благодарим ви за въпросите!

  @Моника Манчева, @Иванина, #Илка Стефанова,
  Курсът се провежда изцяло в онлайн платформата на Академията и няма начални и крайни дати на стартиране или приключване. Към всеки модул трябва да направите практическо задание и да го изпратите в платформата. Ментор го проверява и оценява. Препоръчваме Ви да си направите акаунт и да прочетете секция Инструкции в детайли.

  @Петя Христова, Всички теми са изцяло на Български език.

  @Виктория,
  Учебните часове зависят от времето, за което курсистите преминават през всички модули.

  Поздрави!
 13. Наталия Червенкова
  Здравейте! Колко точки минимум трябва да събера, за да получа сертификат от обучението по мениджмънт HR ?
 14. PMA
  Здравейте, Наталия! Нужните кредити за тази програма са 90. Сърдечни поздрави
 15. Нина Георгиева
  Здравейте , живо се интересувам от HR , нямам никакви тесни познания , само общи неща, въпросът ми е следният - в повечето обяви за Отел ЧР се изисква да се познават много добре нормативните актове в трудовото законодателство , не видях по модулите информация , свързана с тях, въпросът ми е някъде обръща ли им се внимание ?
 16. PMA
  Здравейте, Нина! Благодарим Ви за въпроса. Курсът не засяга теми, свързани с нормативни актове и трудовото законодателство. Поздрави!
 17. Димитрина Върбанова
  Здравейте! Курсът изисква ли образование над средно, за да се запише.
 18. PMA
  Здравейте, Димитрина
  Нямаме изисквания за вашето налично образование. Всеки може да запише курса без значение от страничните си дейности, опит или записани и завършени учебни заведения.
  Поздрави!
 19. Ева
  Здравейте, до кога са промо цените на курсовете?
 20. Здравейте, Ева!
  Първоначално цените бяха валидни до края на 2021. Сега сме вече 2020, но все още поддържаме тези цени и даваме всичко от себе си. Въпреки кризата и инфлацията, ние ще продължаваме да работим в услуга на обществото и винаги ще опитваме да поддържаме достъпни цени. Поздрави!
 21. Стела Ангелова
  По-горе отговорихте, че за сертификат се изискват 90 точки. Как се събират тези точки?
 22. PMA
  Здравейте, Стела Ангелова! Курсът има определен брой теми (модули). Към всеки модул курсистите изпращат практически задания, които се оценят. След всяко такова изпратено "домашно" акумулирате кредити. Поздрави!
 23. Мадлен Вашакидзе
  Здравейте, Имам няколко въпроса относно курса. В края на курса отново ли се предава тип "домашно", което е разбработено на базата на всички модули в курса и по това се оценява крайният резултат или просто се сумират всички придобити кредити от модулите? И още нещо, в случай, че имаш недостатъчно точки в края на курса за получаването на сертификат, означава ли, че трябва да си заплатиш отново и да започнеш курса отново или има опция за повторно изпитване?
 24. Мадлен Вашакидзе
  Здравейте, В случай, че в краят на курса нямаме достатъчно точки, за да получим сертификат означава ли, че трябва да заплатим отново, за да започнем курсът наново или има опция за повтаряне на даде тема/модул?
 25. PMA
  Здравейте, Мадлен!
  След всеки модул се предава практическо задание. Няма обаче финално домашно, което да е обобщено. Получаването на сертификата е сумирането на всичките кредити. Не се заплаща повторно в случай на недостатъчно кредити. В случай, че курсист е предал задание, на което не може да получи кредити, то бива помолен да го подобри с конкретни забележки и да го изпрати отново.
 26. Силвина Митрева
  какъв е максималният брой кредити, който можем да получим за задание?
 27. PMA
  Здравейте, Силвина! Максималният брой кредити за практическо задание за този курс е 10. Имайте предвид, че другите курсове имат и различни параметри.
 28. Диана Георгиева
  Здравейте! Каква е продължителността на курса? Еднократно ли е заплащането, включва ли издаването на сертификата или има допълнителна такса?
 29. PMA
  Уважаема Диана, продължителността на курса не е фиксирана във времето. Курсовете ни са практически. Това означава, че всеки записан участник трябва да предаде практически задания (домашни) към модулите (темите). Нямаме изисквания и задължения предаването на заданията да бъде в точно определени дати или срок. Накратко казано, продължителността зависи от темпото на обучение и работа по заданията. Заплащането е еднократно. Няма други допълнителни или скрити такси.
 30. Иво
  Здравейте! По повод интереса ми към курса за HR Manager, бих искал да попитам има ли някъде упоменато колко кредита максимум биха могли да бъдат получени за всяко “домашно”, за да може курсистът да има представа дали е получил максимума или поне близо до него? Успях да видя, че за сертификат са необходими 90, но все пак бих искал да знам и индивидуалните кредити за всеки модул, ако е възможно.
 31. PMA
  Здравейте, Иво! Максималният брой кредити към модул в HR курса е 10. За останалите обаче курсове е 6. Просто да го имате предвид. Поздрави!
 32. Рая
  Здравейте. Лекциите са на запис и ни се предоставят контакти на преподавател за въпроси. Правилно ли съм разбрала? И това , че не работим в HR сферата до момента проблем ли ще е за курса и дали той ще може да ни отвори врата за започване на работа Благодаря
 33. PMA
  Здравейте, Рая! Лекциите са статични и са в платформата. Те са в текстов формат, като е важно да знаете, че към всяка тема имате практическо задание (домашно). Курсовете на PMA са практически и има доста работа. Към всяка тема имате опция за въпрос/дискусия. Няма някакви конкретни "контакти" в класическия им вид под формата на имейл, а по-скоро имаме по-модерен начин - директно форма за писане вътре към всеки модул (тема). За започването на новата работа ще са Ви нужни много голяма увереност, за да впечатлите интервюиращите, умения, излъчване и съвместимост между вашите очаквания и тези на работодателя. Няма защо да е проблем за курса, че не работите в HR сферата в момента. Сърдечни поздрави!
Автор

Web site
Вашият коментар