Прием на студенти в "Проджект Мениджмънт Академия" специалност управление на проекти с програмата GREEN 2022 и 2023

600 лв.   300 лв.

Преференциална такса за обучение


Бързо и лесно кандидатстване

Безплатна Регистрация
Проджект Мениджмънт Академия - Project Management Academy

Кое е по-добро от прием в специалност Управление на проекти в университет?

Уникална възможност за всички Български студенти. Истински и практичен проджект мениджмънт курс със специална такса за обучение

Прием на студенти и ученици в Управление на Проекти и Проджект Мениджмънт специалност 2019 и 2020 година
Project Management 150 Hours experience
Всички студенти и ученици, завършилите своето обучение по програма GREEN на "Проджект Мениджмънт Академия" получават два документа. Certified Project Manager сертификат и допълнителен документ, удостоверяващ реална практическа работа и опит, в сферата на управление на проекти, равняващ се на 100 часа.
Безплатна Регистрация
Гарантиран сертификат Реални умения Високо самочувствие

Какво е програмата GREEN на "Проджект Мениджмънт Академия"?

GREEN е специална програма на "Проджект Мениджмънт Академия", напълно подкрепяща и подпомагаща развитието на всички студенти и ученици в България, имащи силните амбиции и желание да се развиват професионално.

"Проджект Мениджмънт Академия" силно подкрепя и уважава амбицията и желанието за труд и личностно и професионално развитие. Знаем и вярваме, че можем да направим сериозен принос за нашите ученици и студенти. По този начин искаме да им дадем много шансове и възможност за професионално развитие.

Най-качественото обучение по управление на проекти с реален практически опит за всички студенти и ученици

Проджект мениджмънт подготовка за истинския живот и кариера

Безплатна Регистрация

Програмата GREEN на "Проджект Мениджмънт Академия" е създадена, за да допринесе към цялостното професионално, кариерно и икономическо състояние в България. Въпреки, че това няма да стане бързо и лесно, Академията си поставя тази цел като даде на най-много студенти и ученици своето натрупано познание, практика и уникални образователни подходи.

Кандидатстване по студентска програма GREEN на Проджект Мениджмънт Академия

По програмата GREEN на "Проджект Мениджмънт Академия" може да кандидатства всеки студент и ученик, с българско гражданство и записан в българско учебно заведение. Няма ограничения за специалност, направления или други свързани с управление на проекти изисквания или проджект мениджмънт познания или практически опит.

Кандидатстване за проджект мениджмънт обучение за студенти

Условията за прием на студенти по GREEN програмата на Проджект Мениджмънт Академия са:

  • Активен студент със студентски права
  • Записано образование в частен или държавен университет
  • Възраст то 24 години

За кандидатстване, всеки желаещ студент, трябва да изпрати заявено желание в свободен стил на имейл адрес: academy@pma.bg

Към имейла посочвайте своите години, вашият колеж или университет, специалност, факултетен номер, номер на студентска книжка или друга релативна информация, с която да удостоверите своят статус като студент.

ВАЖНО

Ще ви е необходим и профил в платформата на Проджект Мениджмънт Академия. Към имейла посочвайте и вашия имейл адрес, с който сте се регистрирали в платформата PMA.bg


Кандидатстване за проджект мениджмънт обучение за ученици

Условията за прием на ученици по GREEN програмата на Проджект Мениджмънт Академия са:

  • Активен ученик, записан в българско учебно заведение
  • Минимална възраст: 18 години
  • Максимална възраст: 20 години

За кандидатстване, всеки желаещ ученик да се запише в курса по управление на проекти, трябва да изпрати своето заявено желание в свободен стил на имейл адрес: academy@pma.bg

Към имейла посочвайте своите години, името на вашето учебно заведение, специалност, и друга релативна информация, с която да удостоверите своят статус като ученик.

ВАЖНО

Ще ви е нужен и профил в платформата на Проджект Мениджмънт Академия. Към имейла посочвайте и вашия имейл адрес, с който сте се регистрирали в платформата PMA.bg

Проджект Мениджмънт Академия - Project Management Academy Какво получавате
Напълно онлайн дистанционно обучение Помощ от ментори и обратна връзка Реални задачи и подготовка за истинска кариера Значими умения и истински ситуации Неограничен достъп до материалите Проджект Мениджмънт Сертификат Документ за 100 часа практически мениджмънт опит Учите само в свободно за вас време Материали на Български на лесно достъпен език

За Certified Project Manager сертификационната програма

Сертифицираните проджект мениджъри средно печелят над 20% повече от тези без сертификат. Сертифицирането по управление на проекти може да ви помогне да получите мечтана работа в този ваш първи и важен етап от живота си. В допълнение, много организации признаха, че правилно обучените ръководители на проекти са освен фактор за успеха на бизнеса им. .

В Проджект Мениджмънт Академия се гордеем с това, че осигуряваме най-практичното и насочено към реалния живот и кариера обучение по управление на проекти. За вас студенти и ученици, стартирахме специално програмата GREEN, с която ви помагаме изключително много в тази важна стъпка.

След вашето проджект мениджмънт обучение, ще имате всички знания, необходими, за да направите важна стъпка в кариерата си. Не позволявайте на тази възможност да ви подмине, регистрирайте се още за нашия курсове по управление на проекти за студенти и ученици.

Сертифицираните Проджект Мениджъри на PMA

PMA възпитава и изгражда Проджект Мениджъри, които имат пълна адекватност и реална подготовка за проджект мениджмънт професия. Сериозните отговорности на тази роля с лекота се поемат от нашите завършили специалисти.

Това че сте студенти или ученици, по никакъв начин не бива да ви притеснява. Нашата програма и обучение са създадени за напълно начинаещи. Нашите практики за управление на проекти са фокусирани върху гъвкави, прозрачни и ефективни процеси, в които всички участващи страни работят заедно, следвайки съвременни принципи за управление на хората и бизнеса едновременно.

Нашите сертифицирани проджект мениджъри имат стабилни работни познания по най-съвременното управлението на проекти и ще могат да използват веднага тези знания за ефективно управление на проектите в своята работа.

Период на обучението

Вашият курс може да трае приблизително колкото един половин ваш семестър, въпреки, че някой курсисти преминават цялото обучение и по-бързо. Нямате крайни срокове за курса. PMA елиминира изцяло стресът и липсата на време, за да се съобрази с вашето образование като студент или ученик. Курсът ще ви отнеме толкова време, колкото е нужно, за да се превърнете във високо квалифициран професионалист.

Цена

Понастоящем цената за този курс и сертификат се предлага за 600 лв.   300 лв по програмата GREEN за всички български студенти и ученици, отговарящи на условията ни. Обърнете внимание, че това не е проджект мениджмънт специалност, а практически курс с реални задачи и участие на ментори. Обявената такса за обучение няма официално регламентиран срок на актуалност за 2022 и 2023 година.

Безплатна Регистрация
Севдалина Кирилова
★★★★★

Изключително се радвам за възможността, която Проджект Мениджмънт Академия ми предложи. Това беше много важно за мен и сега ще мога по уверено да поема по моя професионален път.

Всеки студент в България има своето притеснение за реализация в живота, но искрено се надявам, вече да не бъде така.

Тодор Георгиев
★★★★★

Аз съм студент и уча специалност управление на проекти, но познанието и опита, който тук получавам, не може да се сравни с обучението в университета.

Искрено смятам, че цялото образование в страната ни трябва да се промени по начина Проджект Мениджмънт Академия го прави. Благодаря за чудесния курс и отношение от менторите. Мерси и на целия екип на академията.

Мирела Вълкова
★★★★★

С тази такса за обучение мисля, че всеки студент или дори ученик може да си позволи днес истинска и сериозна професионална подготовка. Поздрави на всички колеги студенти тук, както и на вече по-реализираните ни старши скорошни колеги. Надявам се скоро да се засичаме в истинските компании.

Свилен Димитров
★★★★★

Благодаря на PMA за това, че ме приеха в своя курс, въпреки сериозните неудобства, които им създадох в началото на моя процес по кандидатстване в тази специалност. Шегувам се! Благодаря за бързата обратна връзка и цялата допълнителна информация по модулите в курса.