Добре дошли в новият век на мениджмънт обучението и съвременните подходи

Проджект Мениджмънт Академия ви въвежда в напълно нов свят на мениджмънт. Учи ви на отговорност, проактивност и самостоятелност.

Проджект Мениджмънт Академия

"Проджект Мениджмънт Академия" ЕООД е дружество, заявено в търговския регистър и регистъра на ЮЛНЦ под номер 20190603124032 и с ЕИК номер 205690799 с основна икономическа дейност от КИД: "Спомагателни дейности в областта на образованието" и КИД код 8560

Аудитория

PMA достигна до над четвърт милион потребителя за последното тримесечие, а наши курсисти са вече от популярни имена като Hewlett-Packard, BrightPoint, PPD, DXC Technology, SBTech, CoBuild, Effortel, MSAT и много други.

Локацията на курсистите е както от цялата страна, така и вече от амбициозни личности живеещи и работещи в чужбина. Благодарение на дистанционното ни обучение, нашите курсисти учат както от цяла България, така и от над 10 държави по света като Великобритания, Гърция, Германия, Холандия, Швейцария, Белгия, САЩ, Испания, Австрия, Италия, Франция, Канада.

С какво сме различни от всички останали?

След като завършите нашите курсове, ще започнете да омаловажавате значимостта на всеки друг курс или сертификат по света, защото ще разберете, че е нямало как да получите реални знания от тях.

Дори да придобиете световно популярен сертификат за 2000 лв. ще имате само празни ненужни термини и куп думи, които няма да можете да прилагате в работата си. Ние ви учим по практичния начин на истински умения. Над 90% от проджект мениджърите имат посредствени задължения и страдат от липса на много способности. Техническите екипи гледат на тях с недоверие и често винаги заслужено. Нямат уважението и на висшият мениджмънт.

По време на целия курс имате личен ментор, който ще ви поправя винаги. Никоя друга школа не може да си позволи това.

Иновативно обучение

Нашият формат на обучение е създаден по модел на съвременните Американски практики на обучение. Учим ви чрез практика и постоянни напътствия.

Имате чудесната възможност да учите по всяко удобно за вас време и да се подготвяте по най-удобния за вас начин.

Гарантирани резултати

За нас старите академични подходи и начин на обучение са вече в миналото, защото гледаме в бъдещето.

Ние чудесно разбираме, че всеки човек има различна способност, скорост, особености, ресурси и време за учене.

Елиминирахме крайните срокове, напрежението и строгостта. Даваме ви свобода на действие, неограничено време за обучение и нашата топла подкрепа.

Ситуационно обучение

Голяма част от обучението включва реални ситуации от истинския живот, който могат да ви сполетят.

Вие ще търсите решения, а ние ще връщаме обратна връзка.

Ще знаете много възможни проблеми, които могат да ви споделяват и как да се преборите с всеки един случай във вашата кариера.

Уникалност на обучението

Всеки един от вас е различна личност с различен опит, емоции, възгледи, планове за бъдещето и страхове.

Всеки един от вас ще има различни трудности, ще задава различни въпроси на нашите ментори и ще очаква различни отговори.

Ето защо вие общувате с вашите ментори по вашите индивидуални и уникални въпроси, които ви вълнуват. Въпреки че обучителната програма е една и съща, в края на краищата тя се превръща в уникална за всеки от вас.

Специално отношение

Вашите курсове и обучение са придружени с постоянното онлайн присъствие, напътствия и коментари от нашите професионалисти.

Към цената на вашите курсове са включени професионални коментари и съвети.. Ние ще създадем от вас съвременни, гъвкави, проактивни и изключителни професионалисти.

Най-съвременни принципи в мениджмънт света

Проджект Мениджмънт Академия ви учи на най-съвременните мениджмънт практики и принципи. Ние няма да ви учим на безсмислени практики, които няма никога да прилагате в работата си. Напротив, ще фокусираме вниманието ви върху най-важните теми.

Екип на Проджект Мениджмънт Академия

Антон Радев
Антон Радев

Създател на PMA и главен ментор

Пресиана Илиева
Пресиана Илиева

Търговски директор и ментор

Маргарита Георгиева
Маргарита Георгиева

Маркетинг директор и менторЗа модули и практически задания на английски език

Сюзън Рами (Susan Ramey)
New York, USA Senior Project Manager & Agile Coach

Полин Тран (Pauline Tran)
Senior Project Manager & Agile Product Owner
Boston, Massachusetts, USA