Добре дошли в новият век на мениджмънт обучението и съвременните подходи

Проджект Мениджмънт Академия ви въвежда в напълно нов свят на мениджмънт. Учи ви на отговорност, проактивност и самостоятелност.

Проджект Мениджмънт Академия

"Проджект Мениджмънт Академия" ЕООД е дружество, заявено в търговския регистър и регистъра на ЮЛНЦ под номер 20190603124032 и с ЕИК номер 205690799 с основна икономическа дейност от КИД: "Спомагателни дейности в областта на образованието" и КИД код 8560

BVOP.org

"Проджект Мениджмънт Академия" е вече част от Британската организация “BUSINESS VALUE-ORIENTED PRINCIPLES LTD”, (BVOP.org)

The United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland.
148 High St, Scunthorpe DN15 6EN
Company Number 12314196 and SIC Code 85600


Аудитория

PMA достигна до над четвърт милион потребителя за последното тримесечие, а наши курсисти са вече и служители от популярни имена като Hewlett-Packard, myPOS, PPD,
DXC Technology, ЧЕЗ Електро България, Банка ДСК, MentorMate, TaxBack, Concentrix, Telenor Bulgaria, SBTech, CoBuild, Effortel, MSAT, BrightPoint
и много други.

Clients of PMA Academy

Локацията на курсистите е както от цялата страна, така и вече от амбициозни личности живеещи и работещи в чужбина. Благодарение на дистанционното ни обучение, нашите курсисти учат както от цяла България, така и от над 10 държави по света като Великобритания, Гърция, Германия, Холандия, Швейцария, Белгия, САЩ, Испания, Австрия, Италия, Франция, Канада.

С какво сме различни от всички останали?

След като завършите нашите курсове, ще започнете да омаловажавате значимостта на всеки друг курс или сертификат по света, защото ще разберете, че е нямало как да получите реални знания от тях.

Дори да придобиете световно популярен сертификат за 2000 лв. ще имате само празни ненужни термини и куп думи, които няма да можете да прилагате в работата си. Ние ви учим по практичния начин на истински умения. Над 90% от проджект мениджърите имат посредствени задължения и страдат от липса на много способности. Техническите екипи гледат на тях с недоверие и често винаги заслужено. Нямат уважението и на висшият мениджмънт.

По време на целия курс имате личен ментор, който ще ви поправя винаги. Никоя друга школа не може да си позволи това.

Иновативно обучение

Нашият формат на обучение е създаден по модел на съвременните Американски практики на обучение. Учим ви чрез практика и постоянни напътствия.

Имате чудесната възможност да учите по всяко удобно за вас време и да се подготвяте по най-удобния за вас начин.

Гарантирани резултати

За нас старите академични подходи и начин на обучение са вече в миналото, защото гледаме в бъдещето.

Ние чудесно разбираме, че всеки човек има различна способност, скорост, особености, ресурси и време за учене.

Елиминирахме крайните срокове, напрежението и строгостта. Даваме ви свобода на действие, неограничено време за обучение и нашата топла подкрепа.

Ситуационно обучение

Голяма част от обучението включва реални ситуации от истинския живот, който могат да ви сполетят.

Вие ще търсите решения, а ние ще връщаме обратна връзка.

Ще знаете много възможни проблеми, които могат да ви споделяват и как да се преборите с всеки един случай във вашата кариера.

Уникалност на обучението

Всеки един от вас е различна личност с различен опит, емоции, възгледи, планове за бъдещето и страхове.

Всеки един от вас ще има различни трудности, ще задава различни въпроси на нашите ментори и ще очаква различни отговори.

Ето защо вие общувате с вашите ментори по вашите индивидуални и уникални въпроси, които ви вълнуват. Въпреки че обучителната програма е една и съща, в края на краищата тя се превръща в уникална за всеки от вас.

Специално отношение

Вашите курсове и обучение са придружени с постоянното онлайн присъствие, напътствия и коментари от нашите професионалисти.

Към цената на вашите курсове са включени професионални коментари и съвети.. Ние ще създадем от вас съвременни, гъвкави, проактивни и изключителни професионалисти.

Най-съвременни принципи в мениджмънт света

Проджект Мениджмънт Академия ви учи на най-съвременните мениджмънт практики и принципи. Ние няма да ви учим на безсмислени практики, които няма никога да прилагате в работата си. Напротив, ще фокусираме вниманието ви върху най-важните теми.

Екип на Проджект Мениджмънт Академия

Антон Радев
Антон Радев

Създател на PMA и главен ментор

Пресиана Илиева
Пресиана Илиева

Търговски директор