Certified Product Manager

600 лв.   350 лв.
Безплатна Регистрация
Проджект Мениджмънт Академия - Project Management Academy

Бъди Сертифициран Продуктов Мениджър с PMA

Гарантиран сертификат Реални умения Високо самочувствие

Темите в курса

Проджект Мениджмънт Академия - Project Management Academy Списък с модули
Модул 1 Какво е продукт? Модул 2 Жизнен цикъл на продукта Модул 3 Какво е продуктов мениджмънт? Модул 4 Продуктовият мениджър Модул 5 Продуктовата визия Модул 6 Бизнес план Модул 7 Човешкият мозък Модул 8 Паметта Модул 9 Какво виждаме Модул 10 Wireframe Модул 11 Пропускане на очевидното Модул 12 Принадлежността на обектите Модул 13 Мислене в категории Модул 14 Ментален модел Модул 15 Накратко за потребителското преживяване Модул 16 Афорданс Модул 17 Взаимодействие между човека и компютъра Модул 18 Човешките фактори и ергономията Модул 19 Анализ на задачите Модул 20 Протокол за мислене на глас Модул 21 Когнитивно обхождане Модул 22 Още методи за измерване на ползваемостта Модул 23 Още за потребителското преживяване Модул 24 Системата или продуктът Модул 25 Ярките положителни емоционални следствия Модул 26 Удоволствието от двигателни и ментални удобства Модул 27 Удоволствието от житейски или професионални ползи Модул 28 Персонализация на продуктите Модул 29 Потребителско удовлетворение Модул 30 Психични характеристики на потребителите Модул 31 Определяне на потребителските нужди Модул 32 Фокус групи Модул 33 Отворен и затворен тип въпросници Модул 34 Въпросници с рейтингова скала Модул 35 Етнографски анализ Модул 36 Потребителски анализ и Персони Модул 37 Value Proposition Модул 38 Value Proposition Canvas Модул 39 Product Backlog и Product Backlog Items Модул 40 Приоритизация на задачи според бизнес стойността Модул 41 Product Roadmap Модул 42 Възвръщаемост на инвестициите (ROI) Модул 43 KPI (Key Performance Indicators)

За Certified Product Manager сертификационната програма

Съвременните продуктови мениджъри се нуждаят от гъвкави, лесни, но и работещи и напреднали практики и принципи за разработване на продукти на 21-ви век. Нашата образователна програма е създадена, за да предостави често актуализирани и подходящи за всички продуктови нужди разбиране, развитие и стил на управление.

Продуктовите мениджъри се нуждаят от умения и познания в много области в динамичния и съвременен свят, където реалните резултати са комбинация от Agile и Waterfall методологии. Различните роли си взаимодействат и зависят един от друг. Ръководителите на продукти и проекти трябва да споделят знания, време, ресурси и тяхната работа и отговорности могат да се припокриват в реални ситуации.

Сертифицираните Продукт Мениджъри на PMA

Продуктовият мениджър, възпитаник на PMA е напреднала роля, която взаимодейства с кръстосани екипи, представители на бизнеса, ръководители на проекти, дизайнери, маркетингови отдели и много други вътрешни и външни заинтересовани страни.

Управление на продуктите, ориентирано към бизнес стойността, се фокусира върху продуктивни и прозрачни процеси и наистина полезни продукти.

Тази напреднала роля има и разбиране на практиките за управление на проекти и е напълно способна да организира, управлява, оценява приоритетите и проследява работата и напредъка на междуфункционалните екипи.

Кой трябва да кандидатства за Продукт Мениджмънт сертифицикация?

 • Начинаещи продуктови мениджъри
 • Напреднали продуктови мениджъри
 • Продукт Оунъри
 • Проджект Мениджъри
 • Бизнес анализатори
 • Дизайнери
 • Специалисти по маркетинг и продажби
 • Професионалисти, започнали наскоро кариерата си
Започни днес

Защо трябва да кандидатствате за сертификат за Продуктов Мениджър?

Програмата на PMA за сертифициране на продукт мениджъри демонстрира широка и всеобхватна компетентност в принципите и практиките за управление на продуктите, ориентирани към бизнеса, които широко се използват в модерното разработване на продукти от бизнес анализатори, дизайнери и бизнес заинтересовани страни.

Сертифицираният продуктов мениджър на PMA трябва да познава оптимизационните практики, да разбира какво причиняват грешните и вредни процеси на управлението и разработването на продукти, взаимодейства с кръстосани екипи по продуктивен начин и е в състояние да взема важни решения.

PMA променя целия подход към управлението на продуктите. Прозрачните, модерни и напреднали практики за управление на продуктите ще бъдат вашите нови суперсили.

The Project Management Academy program contains parts of the BVOP product management certification program

Теми на обучението

 • Продуктов мениджмънт
 • Организационен и програмен и мениджмънт
 • Проджект мениджмънт
 • Увеличаване на бизнес стойността на продуктите
 • Общи бизнес теми

Цена

Понастоящем цената за този курс и сертификат се предлага за 600 лв.   350 лв..

Безплатна Регистрация