Политика за защита на лични данни
За потребители на платформата на "Проджект Мениджмънт Академия" ЕООД

Това е споразумение между Проджект Мениджмънт Академия, Нас (Ние, уеб сайта https://pma.bg, PMA, PMA.BG, наши екипи, сътрудници, съдействащи лица, консултанти, специалисти, служители, управители и др.) и Вас (Вие, потребител, клиент, курсист, посетителят на уеб сайта и всички други възможни роли, които може да приемате и да изпълнявате).

Тази политика за поверителност ще обясни как нашата организация използва личните данни, които събираме от вас, когато използвате нашия уебсайт.

Теми:


  • Какви данни събираме?
  • Как събираме вашите данни?
  • Как ще използваме вашите данни?
  • Как съхраняваме вашите данни?
  • Маркетинг
  • Какви са вашите права за защита на данните?
  • Промени в нашата политика за поверителност
  • Как да се свържете с нас
  • Как да се свържете със съответните органи

Нашата компания събира следните данни:


Лична информация за идентификация (име, фамилия, имейл адрес, телефонен номер и т.н.)
Вашият IP арес.

Как събираме вашите данни?


Вие директно предоставяте на нашата компания повечето от данните, които събираме.

Ние събираме данни и обработваме данни, когато:

Се регистрирайте онлайн или направете поръчка за някой от нашите продукти или услуги.
Доброволно попълнете анкета за клиенти или предоставете обратна връзка на някое от нашите табла за съобщения или по имейл.
Използвайте или преглеждайте нашия уебсайт чрез бисквитките на вашия браузър.
Нашата компания може също да получава вашите данни индиректно от други външни страни, с които ние или вие имате подобно споразумение.

Как ще използваме вашите данни?


Нашата компания събира вашите данни, за да можем:
Да обработваме вашата поръчка.
Да управляваме акаунта ви.
Да управляваме плащания.
Да ви издаваме фактури.
Да се свързваме с вас лесно по различни канали за комуникация.
Да ви предоставяме всякакви документи, грамоти или сертификати.
Да ви изпращаме имейл с важни съобщения, касаещи вашият профил, продукт или услуга.
Да ви изпращаме имейл със специални оферти за други продукти и услуги, които смятаме, че може да ви харесат.


Ако сте съгласни, нашата компания ще сподели вашите данни с нашите партньорски компании, така че те да могат да ви предложат своите продукти и услуги.

За момента не предоставяме вашите данни на други страни.

Когато нашата компания обработи вашата поръчка, тя може да изпрати вашите данни до и също така да използва получената информация от кредитни референтни агенции за предотвратяване на измамни покупки.

Как съхраняваме вашите данни?


Нашата компания сигурно съхранява вашите данни на сървърите на "СуперХостинг.БГ" ООД като криптира вашите пароли и използва последни версии на технологии за обработка на бази данни.

Нашата компания ще запази всички ваши споменати по-горе данни за период от минимум 5 месеца.

Маркетинг


Нашата компания би искала да ви изпрати информация за нашите продукти и услуги, които смятаме, че може да ви харесат, както и тези на нашите партньорски компании.

За момента не споделяме данни с партноьорски програми.
Винаги можете да се откажете да получавате маркертингови съобщения като се отпишете от имейл абонамента.

Имате право по всяко време да спрете нашата компания да се свързва с вас за маркетингови цели или да предостави вашите данни на други членове на нашата фирмена група.


Какви са вашите права за защита на данните?


Нашата компания би искала да се увери, че сте напълно запознати с всичките си права за защита на данните. Всеки потребител има право на следното:

Право на достъп - Вие имате право да поискате от нашата компания копия на личните ви данни. Може да ви таксуваме малка такса за тази услуга.

Право на коригиране - Вие имате право да поискате от нашата компания да коригира всяка информация, която смятате за неточна. Освен това имате право да поискате от нашата компания да попълни информацията, която смятате за непълна.

Право на изтриване - Вие имате право да поискате нашата компания да изтрие вашите лични данни при определени условия.

Право на ограничаване на обработването - Вие имате право да поискате от Нашата компания да ограничи обработването на личните Ви данни при определени условия.

Право на възражение срещу обработването - Вие имате право да възразите срещу обработването на личните ви данни от нашата компания при определени условия.

Право на преносимост на данните - Вие имате право да поискате нашата компания да прехвърли данните, които сме събрали, на друга организация, или директно на вас, при определени условия.

Ако направите заявка, имаме един месец да ви отговорим. Ако искате да упражните някое от тези права, моля, свържете се с нас на нашия имейл: academy@pma.bg
Обадете ни се на: 0887427386

Промени в нашата политика за поверителност


Нашата компания поддържа редовно своята политика за поверителност и поставя всякакви актуализации на тази уеб страница. Тази политика за поверителност беше актуализирана последно на 9 юли 2019 г.


Как да се свържете с нас


Ако имате въпроси относно политиката за поверителност на нашата компания, данните, които държим на вас, или искате да упражните някое от вашите права за защита на данните, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Изпратете ни имейл на адрес: academy@pma.bg
Обадете ни се: 0887727386

Как да се свържете със съответния орган


Ако желаете да подадете жалба или ако смятате, че нашата компания не е отговорила на притесненията ви по задоволителен начин, можете да се свържете с офиса на Комисия за защита на личните данни. Електронна поща: kzld@cpdp.bg Уеб сайт: www.cpdp.bg Телефон: 02/91-53-555

Имайте предвид, че тези данни могат да бъдат променени от Комисия за защита на личните данни по всяко време.